Onlangs is bij het Kruidvat aan de Wijckerbrugstraat in Maastricht de intentieverklaring en het uitvoeringsplan getekend met A.S. Watson en de Werkgeversservicepunten Zuid-Limburg.

AS Watson is het bedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. In het plan beschrijft de organisatie haar ambitie om zich extra in te zetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het faciliteren in een betaalde baan. Onze contactpersoon van het Schakelpunt Landelijke Werkgevers heeft een cruciale rol gespeeld in de onderhandelingen en totstandkoming van het plan, waarvoor een extra woord van dank! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met alle betrokken partijen en gaan vol energie aan de slag om van dit plan een succes te maken!

Door de gemeente Sittard-Geleen verzonden e-mails zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u deze informatie onbedoeld heeft ontvangen, heeft u geen recht om kennis te nemen van dit e-mailbericht, het te kopiëren of te verstrekken aan derden. Wij verzoeken u dan ook het ontvangen bericht te verwijderen. Het karakter van dit e-mailbericht brengt verder met zich mee, dat dit bericht geen besluit kan zijn in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Daarnaast zijn aan persoonlijke opvattingen van medewerkers geen rechten te ontlenen.