Op 16 mei nemen genodigden een kijkje achter de schermen bij Kom’mit-partner Smeets Loopcomfort. Het thema van het bedrijfsbezoek is ‘Dromen waarmaken’.

Smeets Loopcomfort is specialist in het oplossen van (sport)vraagstukken op het gebied van voeten, schoenen en bewegen. Van oudsher werkt het familiebedrijf met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en biedt hen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen.

Na een bezoek aan het ontwerpatelier vertelt Thijs Smeets, mede-eigenaar, over de rol van MVO binnen het bedrijf. Zelf spreken zij liever over Maatschappelijk Verbonden Ondernemen. Om maatschappelijke betrokkenheid te blijven optimaliseren en een interessante en eigentijdse partner te zijn, werken zij onder anderen samen met Vixia.

De 20-jarige Geleense rolstoeltennisser Sam Schröder heeft een bijzondere band met Smeets Loopcomfort. Een speciaal door hen ontwikkelde brace helpt hem bij het vasthouden van zijn racket.  Mede hierdoor heeft Sam al de nodige successen behaald.

Sam heeft een duidelijk doel voor ogen: “In 2020 wil ik meedoen aan de Paralympische Zomerspelen in Tokyo en goud halen!” Sam praat bevlogen over talent en wilskracht, tegenslag en terugslaan, doorzettingsvermogen en dromen. “Ik laat me door niets en niemand beperken.” Sam werd in 2017 benoemd tot sporttalent van Limburg en staat momenteel 6de op de wereldranglijst.

Sams boodschap is duidelijk: denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Meer lezen? Klik op nieuws voor meer artikelen.