Laten we naar elkaar blijven omkijken

En toen was daar plots corona….we bevinden ons al bijna twee maanden in bizarre en onzekere tijden. Noodgedwongen moesten mensen hun werk neerleggen of anders gaan werken. Met alle gevolgen van dien. Iedereen probeert er het beste van te maken. Dat geldt ook voor Kom’mit-partners. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal. We delen ze graag met u. Inmiddels heeft de overheid de eerste versoepelingen aangekondigd. Dat is natuurlijk goed nieuws. We wensen u succes om alles de komende tijd in goede banen te leiden. Maar bovenal een goede gezondheid. Hou vol en laten we naar elkaar blijven omkijken!

Under construction: webinar!

Kom’mit volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Dat betekent dat we onze goedbezochte events even ‘on hold’ moeten zetten. Maar….ondertussen zitten we niet stil! Momenteel bereiden wij een bijzonder webinar voor waarbij de drie Zuid-Limburgse MVO-platformen de handen ineenslaan. Hierover snel meer.

Van der Valk hotel: tijdelijk coronacentrum

Jasper en Evelien Leschot, directie Van der Valk Hotel Stein-Urmond vertellen over ondernemen vanuit een ander perspectief in tijden van corona. ““De functie van ons hotel is in korte tijd totaal veranderd.”

Zuyd: digitaal lesgeven het nieuwe normaal

We spraken met Ghislaine Linssen en Ingrid Brands van Zuyd Hogeschool Sittard. Een inspirerend gesprek over lesgeven in tijden van corona. “In het onderwijs gaat alles door. Wij hebben meteen actie ondernomen om online les te geven. Dat leverde de nodige werkdruk op. Je springt in het diepe en begint te zwemmen.”

AB Werkt: omarm digitale communicatie

In gesprek met regiomanager Remco van Sambeek over ondernemen in tijden van corona. “Dankzij alle moderne communicatiemiddelen is er veel mogelijk. Dat vraagt af en toe om een stukje omdenken en flexibiliteit. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld kennisgemaakt met de Skype-borrrel. Het is natuurlijk geen volledige vervanging van een fysieke borrel maar desondanks gezellig en waardevol!”

Volgt u ons al op LinkedIn?

Zeker in deze tijd is het belangrijk om contact te houden. Volg ons daarom op LinkedIn of bezoek onze website. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u eenvoudig contact leggen met andere Kom’mit-partners.

Cedris: we hebben elkaar nodig

Cedris is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. In een serie radiospotjes en tv-reclames vestigt Cedris de komende weken de aandacht op de waarde van werk. Als deze crisis iets duidelijk maakt, dan is het wel dat werk ontzettend waardevol is. Voor samenleving en individu. Dus ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Kijk naar elkaar om, we hebben elkaar nodig!