Mooi moment bij het Goed! Maar liefst drie heren hebben deze maand een contract gekregen als Algemeen medewerker Allround bij het Goed. Mark en Remigio op detacheringsbasis voor de duur van 1 jaar en Math in dienst van het Goed.

Een mooi voorbeeld van gebundelde krachten in de re-integratie wereld. Het Goed biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om vanuit een re-integratie traject te groeien en zicht te ontwikkelen. De jobcoach van Gemeente Sittard-Geleen en de medewerker stippelen samen met de filiaalleider van Het Goed een plan op maat uit. Voor deze drie heren heeft dit geleid tot een betaalde baan. Een mooie aanvulling op de reeds bestaande kern van vaste medewerkers.

Het Goed heeft momenteel ook nog twee vacatures. Eén voor een kassamedwerk(st)er en één voor een bijrijder. Ook zijn er tal van mogelijkheden m.b.t. re-integratie trajecten. Mocht u meer informatie willen, neem gerust contact op met Gabi Dautzenberg 06-11277704 jobcoach gemeente Sittard-Geleen of Sonja Janssen Filiaalleider het Goed s.janssen@hetgoed.nl