Nieuws

Nieuwe unitcoördinator Werkgevers Servicepunt Westelijke Mijnstreek.

Door 14 december 2018 Geen Reacties

Een warm welkom….

20 November was het dan zover….ik mocht starten als unitcoördinator Werkgevers Servicepunt Westelijke Mijnstreek. De ontvangst was meer dan warm. Allereerst een kop koffie, onder het genot daarvan uitleg gekregen over de informatie die al voor me klaar lag, om daarna de overige collega’s te mogen begroeten. Ik heb mij vanaf die dag  heel erg welkom gevoeld binnen het team.

Ik ben Herbert Hoofwijk, 49 jaar geleden geboren in Limbricht, gelukkig getrouwd met Pascalle en samen met onze twee honden woonachtig in het mooie Sittard-Geleen. Met veel plezier en passie houd ik mij de laatste jaren operationeel, tactisch en strategisch bezig met personele mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en de lokale en regionale arbeidsmarkt. Ik ben altijd gericht op verbinden en op zoek naar innovatieve oplossingen. Wil je mijn uitgebreide professionele profiel zien kijk dan op www.linkedin.com/in/hhoofwijk.

Ik ga mij de komende tijd op de coördinatie van het Werkgevers Servicepunt focussen waarbij het uitgangspunt is om de bestaande dienstverlening op het huidige niveau te houden en daar waar mogelijk te verbeteren. Daarnaast zijn er zeker ook nog veel kansen die ik samen met het team met drive en energie ga oppakken.
Vanaf het eerste kwartaal van 2019 ga ik mij ook richten op de coördinatie van de Screeners  en ‘ de Werkplaats’.

Mocht je meer willen weten wat betreft mijn visie over de ontwikkeling van het WSP, twijfel dan niet om mij hierover te benaderen.

Met vriendelijke groet,

Herbert Hoofwijk