Hallo, graag stel ik mij aan jullie voor! Ik ben Aziza Bahir,  38 jaar en woonachtig in Maastricht. Onlangs ben ik gestart als werkgeversadviseur bij het WSP Westelijke Mijnstreek.

Bij Manpower heb ik 11,5 jaar diverse functies uitgeoefend, waarbij ik vooral verantwoordelijk ben geweest voor de match op het gebied van productie en techniek. Hierbinnen heb ik me toegespitst op ontwikkeling van medewerkers in de techniek.

Dit waren kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt of vanuit een werksituatie die zich verder wilden ontwikkelen. Met Manpower heb ik de Manpower Operator Academy verder ontwikkeld tot een vast concept, dat tot op de dag van vandaag nog succesvol in de markt wordt toegepast.

Naast deze activiteiten was het mijn verantwoordelijkheid om een leer-/werkplek voor deze kandidaten te vinden door een intensieve marktbewerking in geheel Limburg/Midden Limburg. Mijn kenmerken zijn ‘’afspraak is afspraak’’ en “het maximale uit ieder talent weten te halen” en in deze huidige arbeidsmarkt is dit een mooie uitdaging en liggen er genoeg kansen die we samen nog kunnen benutten.

Voor het werkgeversservicepuntWestelijke Mijnstreek ben ik het eerste aanspreekpunt voor de sectoren Industrie/Automotive,  Onderwijs, Overheid en Transport (personenvervoer).