Werkzaamheden

Vind jij het belangrijk om deel te nemen aan een veilige maatschappij en bezit jij over een stevige persoonlijkheid en een groot inlevingsvermogen? Misschien is dan een baan in de beveiliging wat voor jou!

Werken in de beveiliging is een zeer verantwoordelijke baan. Je beveiligt: bedrijfsterreinen, industriële installaties, winkels, kantoren, evenementen en/of personen. Beveiligen doe je door te surveilleren, fouilleren en visiteren, de wacht houden maar ook toezicht houden tijdens rondes of vaste posities.

Werken in de beveiliging betekend wel werken op onregelmatige tijden, op feestdagen en in de weekenden dus je moet beschikken over een gezonde mate van flexibiliteit!

Door een exclusieve samenwerking met het Opleidingsinstituut voor Politie- en Beveiligingspersoneel BV uit Sittard is dit bedrijf in staat niet alleen invulling te geven aan jouw stage als je reeds je opleiding volgt. Maar als jij naar ons oordeel een geschikte kandidaat bent om ons team te versterken kun je onder voorwaarden ook bij het OPB de expert in Ordehandhaving Preventie en Beveiliging je MBO 2 opleiding Beveiliger volgen. Dan doorloop je in 6-8 maanden op basis van 1 lesdag in de week je theorie opleiding bij het OPB en loopt dan tevens stage. Doordat het OPB al meer dan 30 jaar actief is als opleider binnen de beveiliging en al jaren tot de TOP 3 opleiders van het land behoort ben je via een opleiding bij dit bedrijf gegarandeerd van een goed resultaat !

Werkervaring

•Een flexibele instelling qua werk en qua werktijden
•Een collegiale instelling men kan op jou bouwen
•Een stressbestendige en positieve houding

Arbeidsvoorwaarden

•Een afwisselende en betaalde stage
•Een kans op een vaste baan na het behalen van jouw diploma

Sollicitatieprocedure

CV naar WGA, kandidaat wordt voorgedragen bij WG, kennismakingsgesprek, intake bij gebleken geschiktheid wordt het traject opgestart.

Functie beveligingsbeamte
Werktijden 24 tot 30 uur
Contractvorm Mogelijk vast contract
Type dienstverband Regulier