Werkzaamheden

De procesoperator is de mens achter de machine! Operators controleren de stappen in het proces van de procestechniek en zorgen samen voor een goed eindproduct. Je hebt verschillende taken: je controleert de voortgang van het productieproces van de fabriek waar je werkt en je grijpt in als dat nodig is. Ook voer je controles uit op de installatie zelf. Klein onderhoud voer je zelf uit en groter werk wordt door de onderhoudsafdeling gedaan. Als de fabriek gestart of gestopt moet worden doe jij dat. Procesoperator is een baan waarin je inzicht moet hebben in techniek, maar ook chemie en vooral ook veiligheid, want een chemische fabriek besturen en bedrijven is een grote verantwoordelijk voor jou, je collega’s en iedereen die rond de fabriek woont en werkt.

Werkervaring

Als operator B ben je betrokken bij productiewerk in een fabriek. Veel van dit productiewerk is geautomatiseerd en wordt in de gaten gehouden door verschillende medewerkers. Eén daarvan is de operator B.

Je controleert de productieprocessen die net wat ingewikkelder zijn en gebruikt daarbij verschillende soorten apparatuur. Hiermee controleer je of een proces goed verloopt en grijp je in als dat nodig is. Je kunt goed zelfstandig beslissingen nemen en geeft instructies aan minder ervaren operators. Vaak werk je in ploegendienst en soms ook in het weekend. De producten waar jij aan werkt, gaan naar plaatsen in heel Nederland en daarbuiten!

Arbeidsvoorwaarden

Als procesoperator krijg je op Chemelot:
•100% baangarantie
•33.6-urige werkweek
•130% salaris
•betaald studeren onder werktijd
Salaris ligt tussen € 1800-2400 bruto per maand (excl. plg)

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure loopt via Approba, uitgebreide selectie zie link voor meer info!

Functie Procesoperator
Werklocatie Chemelot
Werktijden 32 tot 40 uur
Contractvorm Vast contract
Type dienstverband Regulier