RVS Paleis uit Geleen is maandag 25 november uitgeroepen tot winnaar van de Kom’mit MVO-Prijs 2019-2020. De MVO Prijs wordt elke twee jaar uitgereikt en is een initiatief van Stichting Kom’mit, het MVO-werkgeversplatform van de Westelijke Mijnstreek. De nadruk ligt op de ´p´ van people. De andere finalisten waren Mainfreight uit Born en Van der Valk Hotel Stein-Urmond.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijk event bij Forum Sittard. Zowel de vakjury als het publiek mocht hun stem uitbrengen. Nancy Theunissen, eigenaar van RVS Paleis, ontving de award uit handen van Ton Mans, voorzitter van Kom’mit.  Ze is verrast en zichtbaar blij met de winst. Een geëmotioneerde Nancy Theunissen: “Ik voel me ontzettend vereerd en ben trots op mijn team. Deze award is voor hen! Ik zie het als een blijk van waardering voor mijn medewerkers.”

Sociaal verantwoord ondernemen
RVS Paleis is een webshop en verkoopt RVS-bevestigingsmaterialen in heel Nederland en België. Alle medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Theunissen: “Ik ben niet anders gewend en vind dit heel normaal. Iedereen verdient een kans en RVS Paleis staat voor alle doelgroepen open. Ik vergeet weleens dat niet iedereen dat gebruikelijk vindt. Ik hoop met deze award andere ondernemers te inspireren. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik noem het zelf liever sociaal verantwoord ondernemen.”

Onderschrift foto: Winnaar Nancy Theunissen van RVS Paleis omringd door medewerkers en familie.