“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”
De zonovergoten 26e juni brengt ontzettend veel mensen naar Brasserie Steinerbos, decor van het Zomerevenement. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek maakt op humoristische wijze helder waar MVO voor staat én waarom het werkt. Moraal van zijn verhaal? Leer anders kijken en onthoud dat ongemotiveerde mensen niet bestaan!

Kom’mit naar werk live
In kleine groepjes nemen genodigden deel aan een praktijkcarrousel. De groepen bestaan uit introducés,  partners, founders en werkzoekenden. Verspreid over het prachtige terrein staan verschillende stands van uiteenlopende bedrijven en partners. Deelnemers maken kennis met medewerkers, de werkwijze en het MVO-beleid van deze bedrijven. Het doel van de carrousel? Maak verbinding! Met elkaar en met kandidaten. Wissel ervaringen uit en sta open voor de kracht van sociaal ondernemen.

Onder de indruk
Deelnemers praten mét in plaats van over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat maakt indruk.  We ontmoeten mensen met inspirerende en persoonlijke verhalen. Dankbare en trotse medewerkers. Gemotiveerde kandidaten. Ondernemers die in kansen en mogelijkheden denken. Geïnspireerd en met nieuw opgedane ideeën en contacten, keren de deelnemers na een heerlijke BBQ huiswaarts.

Thumbs up!
Kom’mit kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst die door deelnemers als zeer positief is beoordeeld!

Meer lezen? Klik op nieuws voor meer artikelen.