Breed aanbod en de beste match

Omdat wij inhoudelijke kennis hebben over een groot bestand aan werkzoekenden uit de regio Westelijke Mijnstreek, kunnen wij u de beste match bieden.

Uiteindelijk is dat waar het om draait. Op basis van uw wensen bekijken we hoe we de werving en selectie het beste kunnen vormgeven en gaan we voor u aan de slag. Zorgvuldigheid staat daarbij voorop. Indien van toepassing krijgt u betrouwbare informatie over het huidige functioneren van de werkzoekenden in de diverse werkervaringsplekken.

Dus heeft u een vacature? Neem contact op met een van onze werkgeversadviseurs. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en hebben uitgebreide kennis van zowel de diverse doelgroepen als van de individuele werkzoekenden, hun mogelijkheden en competenties. Wilt u in de praktijk eerst even kennismaken met een werkzoekende dan kan dit eventueel via een proefplaatsing. Ook kunnen onze werkgeversadviseurs u alles vertellen over de bijbehorende ondersteunende regelingen en subsidies. Maak gebruik van hun kennis, ervaring en netwerk!

Bekijk hier de andere voordelen die wij u bieden

Social Return on Investment

Dit houdt in dat u als werkgever arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar stelt voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt social return genoemd.

Lees meer

Kostenloos advies en begeleiding

Wij helpen u met al uw personeelsvraagstukken, vergoedingen en regelingen. Wij ontzorgen u in de werving en selectie en indien gewenst kan een jobcoach worden ingezet voor de begeleiding op de werkvloer.

Lees meer

Het gemak van één aanspreekpunt

U krijgt bij ons één aanspreekpunt waarbij er wordt ingezet op een betekenisvolle relatie. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen aan de gemeente, het UWV of Vixia. Zo bespaart u tijd en geld.

Lees meer

Toegang tot een breed netwerk

Het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt u toegang tot een breed regionaal netwerk. Als werkgever bent u van harte welkom om hier uw voordeel mee te doen.

Lees meer

Maatwerk waar u wat aan heeft

Geen enkel bedrijf en geen enkele persoon is hetzelfde. Onze dienstverlening aan u is daarom altijd maatwerk. Uw vraag staat centraal en vormt het uitgangspunt.

Lees meer

Functiecreatie

Er is een structurele mismatch op de Nederlandse arbeidsmarkt. Er is een enerzijds snelgroeiend tekort aan vakkrachten en anderzijds staan er meer dan een miljoen mensen aan de zijlijn.

Lees meer

Onze dienstverlening in 91 seconden

WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt werkgevers tal van belangrijke voordelen. Bekijk in deze korte video wat wij voor u kunnen betekenen.