Het gemak van één aanspreekpunt

U krijgt bij ons één aanspreekpunt waarbij er wordt ingezet op een betekenisvolle relatie. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen aan de gemeente, het UWV of Vixia. Zo bespaart u tijd en geld. En heeft u via één contactpersoon toegang tot de kennis van drie grote organisaties. Wij zorgen voor een goede analyse van uw vraag of probleem en pakken dit intern binnen onze organisatie op of leggen de juiste relatie. De terugkoppeling volgt vervolgens ook vanuit uw vaste aanspreekpunt. Zo eenvoudig is dat!

Ook denken wij mee over uw invulling van het Sociaal Akkoord. In het Sociaal Akkoord zijn door werkgeversorganisaties en vakbonden met het ministerie van SZW baanafspraken gemaakt voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Wij maken het voor u aantrekkelijk om een werkzoekende met een arbeidsbeperking in dienst te nemen of bij u te detacheren. En wij bespreken welke specifieke financiële regelingen en ondersteunende instrumenten voor u beschikbaar zijn.

Bekijk hier de andere voordelen die wij u bieden

Breed aanbod en de beste match

Omdat wij beschikken over een groot bestand aan werkzoekenden uit de regio Westelijke Mijnstreek, kunnen wij u de beste match bieden.

Lees meer

Kostenloos advies en begeleiding

Wij helpen u met al uw personeelsvraagstukken, vergoedingen en regelingen. Wij ontzorgen u in de werving en selectie en indien gewenst kan een jobcoach worden ingezet voor de begeleiding op de werkvloer.

Lees meer

Social Return on Investment

Dit houdt in dat u als werkgever arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar stelt voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt social return genoemd.

Lees meer

Toegang tot een breed netwerk

Het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt u toegang tot een breed regionaal netwerk. Als werkgever bent u van harte welkom om hier uw voordeel mee te doen.

Lees meer

Maatwerk waar u wat aan heeft

Geen enkel bedrijf en geen enkele persoon is hetzelfde. Onze dienstverlening aan u is daarom altijd maatwerk. Uw vraag staat centraal en vormt het uitgangspunt.

Lees meer

Functiecreatie

Er is een structurele mismatch op de Nederlandse arbeidsmarkt. Er is een enerzijds snelgroeiend tekort aan vakkrachten en anderzijds staan er meer dan een miljoen mensen aan de zijlijn.

Lees meer

Yvonne Cootjans

Meer informatie? Neem gerust contact op met Yvonne Cootjans, telefoonnummer: 06 – 15 23 69 53.

Onze dienstverlening in 91 seconden

WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt werkgevers tal van belangrijke voordelen. Bekijk in deze korte video wat wij voor u kunnen betekenen.