Kosteloos advies en begeleiding

Wij helpen u met al uw personeelsvraagstukken, vergoedingen en regelingen. We zorgen voor begeleiding op de werkvloer indien gewenst en denken actief met u mee. Bijvoorbeeld bij nieuwe wet- en regelgeving. Wij investeren graag in samenwerking en partnerships op lange termijn. Onze dienstverlening is voor u kosteloos. Wilt u meer weten over een toekomstige samenwerking, ons aanbod van kandidaten, subsidies of andere regelingen? Neem dan vooral contact op met één van onze werkgeversadviseurs.

Bekijk hier de andere voordelen die wij u bieden

Breed aanbod en de beste match

Omdat wij beschikken over een groot bestand aan werkzoekenden uit de regio Westelijke Mijnstreek, kunnen wij u de beste match bieden.

Lees meer

Social Return on investment

Krijgt u als werkgever een opdracht van de gemeente of provincie? Dan kunnen aan deze opdracht sociale voorwaarden gesteld worden.

Lees meer

Het gemak van één aanspreekpunt

U krijgt bij ons één aanspreekpunt waarbij er wordt ingezet op een betekenisvolle relatie. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen aan de gemeente, het UWV of Vixia. Zo bespaart u tijd en geld.

Lees meer

Toegang tot een breed netwerk

Het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt u toegang tot een breed regionaal netwerk. Als werkgever bent u van harte welkom om hier uw voordeel mee te doen.

Lees meer

Maatwerk waar u wat aan heeft

Geen enkel bedrijf en geen enkele persoon is hetzelfde. Onze dienstverlening aan u is daarom altijd maatwerk. Uw vraag staat centraal en vormt het uitgangspunt.

Lees meer

Functiecreatie

Er is een structurele mismatch op de Nederlandse arbeidsmarkt. Er is een enerzijds snelgroeiend tekort aan vakkrachten en anderzijds staan er meer dan een miljoen mensen aan de zijlijn.

Lees meer

Onze dienstverlening in 91 seconden

WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt werkgevers tal van belangrijke voordelen. Bekijk in deze korte video wat wij voor u kunnen betekenen.