Social Return

Krijgt u als werkgever een opdracht van de gemeente of provincie? Dan kunnen aan deze opdracht sociale voorwaarden gesteld worden. Dit houdt in dat u als werkgever
arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar stelt voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt social return genoemd.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen op deze manier werkervaring opdoen, een opleiding volgen of gebruik maken van faciliteiten om hun terugkeer op de arbeidsmarkt te bevorderen. Bovendien draagt social return op deze manier bij aan de lokale of regionale werkgelegenheid. Voor u als werkgever is social return een manier om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bekijk hier de andere voordelen die wij u bieden

Breed aanbod en de beste match

Omdat wij beschikken over een groot bestand aan werkzoekenden uit de regio Westelijke Mijnstreek, kunnen wij u de beste match bieden.

Lees meer

Kosteloos advies en begeleiding

Wij helpen u met al uw personeelsvraagstukken, vergoedingen en regelingen. Wij ontzorgen u in de werving en selectie en indien gewenst kan een jobcoach worden ingezet voor de begeleiding op de werkvloer.

Lees meer

Het gemak van één aanspreekpunt

U krijgt bij ons één aanspreekpunt waarbij er wordt ingezet op een betekenisvolle relatie. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen aan de gemeente, het UWV of Vixia. Zo bespaart u tijd en geld.

Lees meer

Toegang tot een breed netwerk

Het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt u toegang tot een breed regionaal netwerk. Als werkgever bent u van harte welkom om hier uw voordeel mee te doen.

Lees meer

Maatwerk waar u wat aan heeft

Geen enkel bedrijf en geen enkele persoon is hetzelfde. Onze dienstverlening aan u is daarom altijd maatwerk. Uw vraag staat centraal en vormt het uitgangspunt.

Lees meer

Functiecreatie

Er is een structurele mismatch op de Nederlandse arbeidsmarkt. Er is een enerzijds snelgroeiend tekort aan vakkrachten en anderzijds staan er meer dan een miljoen mensen aan de zijlijn.

Lees meer

Lars Offermans

Wij kunnen u adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de invulling van social return.
Meer informatie? Neem gerust contact op met Lars Offermans, telefoonnummer: 06 15833728.

Onze dienstverlening in 91 seconden

WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek biedt werkgevers tal van belangrijke voordelen. Bekijk in deze korte video wat wij voor u kunnen betekenen.