Voor werkgevers

Het WerkgeversServicePunt Westelijke Mijnstreek is vertegenwoordigd in het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) Euregio Maas-Rijn  en stimuleert werkgever en werknemer bij het werven en werken over de grens!

Het SGA is een samenwerking tussen de gemeenten Maastricht  Sittard-Geleen, Podium24, Werkgeversservicepunt Westelijke Mijnstreek, het UWV en de VDAB.Met toegewijde partners als de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddelingen en, Beroepsopleidingen (VDAB) en het UWV kunnen we specifieke vragen snel oppakken. Tevens werken we nauw samen met het Grensinfopunt (GIP) Maastricht en het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility (ITEM). Het GIP verschaft informatie over wonen, werken, studeren of ondernemen in België, Duitsland of Nederland en de regels en verplichtingen in dat land. Grensinfopunt geeft antwoord op deze en andere vragen. ITEM is het Expertisecentrum en de spil in onderzoek, advisering, kennisuitwisseling en trainingsactiviteiten omtrent grensoverschrijdende mobiliteit en samenwerking.Indien u werkgever bent en personeel in het buurland zoekt, helpt het Team Grensarbeid u de juiste medewerkers voor uw onderneming te vinden. Desgewenst biedt het Team Grensarbeid ook informatiebijeenkomsten, specifiek voor werkgevers en Job Speed Dates aan, om uw vacatures in te vullen.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met:
Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling
Mosae Forum 10
6211 DW Maastricht
043-3505070
maastricht@grensarbeid.eu
www.grensarbeid.eu

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
9.00 – 13.00 uur

Voor werkzoekenden

Werkwijze SGA:
Het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling bestaat inmiddels een aantal jaren en heeft veel mensen geholpen bij het vinden van een baan in de Euregio.
Ben je werkzoekend en zoek je een baan in de grensstreek van Zuid-Limburg, dan staan de medewerkers van het SGA graag klaar om je hierin te ondersteunen.

Wil jij informatie omtrent het werken over de grens of heb je Interesse om over de grens te werken in het werken, wij staan je graag te woord.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier: https://grensarbeid.eu/maastricht/